Vepřové řízky v těstíčku z uzeného sýra s bramborovou kaší - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Řízky nikdy neomrzí - zkuste je udělat netradičně! Obalte je v sýrovém těstíčku a servírujte s bramborovou kaší s rukolou. Šéfkuchař Roman Paulus vám ve videu Kuchyně Lidlu prozradí, jak na to. Těstíčko z uzeného sýra, čerstvá rukola a opražená rajčata pozvednou klasický český recept na hotovou hostinu. Už nehledejte, co k svátečnímu obědu, tohle bude chutnat všem.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/veprove-rizky-v-testicku-z-uzeneho-syra-s-bramborovou-kasi

Suroviny:
Řízky
- 4 lžíce polohrubé mouky Castello
- 100 ml plnotučného čerstvého mléka Pilos
- 1 bio vejce „M“
- 1 uzený sýr Jadel Bluedino
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 8 malých vepřových řízků z kýty
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- řepkový olej Vita D'or na smažení
Příloha
- 700 g vařených brambor
- 100 ml plnotučného mléka Pilos
- 50 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- hrst sekané rukoly
- 4 rajčata
- lístky čerstvé bazalky na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe