Zabijačkový kotlíkový guláš - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jedna z prvních specialit, které na každé zabijačce ochutnáte, je poctivý zabijačkový guláš. Abyste ho dovedli připravit správně a aby chutnal co možná nejlépe, připravil Roman Paulus přehledný video návod. V něm se dozvíte zejména to, jaké suroviny budete potřebovat a jak je správně očistit i naporcovat. Využijete všechny netradiční delikatesy, mezi které patří i vepřová slezina, ledviny, srdce a mozek. Ale žádný strach, je to opravdová pochoutka! Ochutnáte?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/zabijackovy-kotlikovy-gulas

Suroviny:
- vyškvařené vepřové sádlo
- 3 cibule
- 1 vepřové srdce
- 1 vepřová slezina
- 2 vepřové ledviny
- 3 stroužky česneku
- 1 lžíce celého kmínu
- 1 vepřový bok bez kosti
- sůl
- pepř
- 1 l zabijačkového vývaru z ovaru + na podlévání
- 0,5 kg vepřových jater
- 1 vepřový mozek

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe