Zapečené penne s kuřecím masem, hráškem a sýrem - Roman Paulus - recept, video - kuchyně LIDLU

Zapečené těstoviny s kuřecím masem, hráškem a pórkem.

Tento recept Romana Pauluse určitě vyzkoušejte.
Viz recept Romana na zapečené penne s kuřecím masem, hráškem a sýrem.

Nákupní seznam:

300 g kuřecích horních a dolních stehen mix Čerstvá porce
sůl s přídavkem jódu Castello
400 g bezvaječných těstovin penne Combino
5 bobkových listů Mikado
5 kuliček celého nového koření Mikado
5 kuliček celého černého pepře Mikado
100 g kořenové zeleniny (40 g mrkve, 30 g celeru, 30 g petržele)
olivový olej Primadonna
4 stroužky česneku
1 cibule
100 g pórku
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
200 ml kuřecího vývaru
150 g mraženého nebo jemného hrášku Chira
čerstvá bazalka
400 g zakysané smetany 18% Pilos
100 g sýra grana padano Lovilio
100 g sýra s modrou plísní Rival