Zeleninová polévka s masovými knedlíčky - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt! To dobře ví i šéfkuchař Marcel Ihnačák, a proto připravil recept na výbornou zeleninovou polévku s masovými knedlíčky. Naučíte se, jak připravit silný zeleninový vývar (zejména z kořenové zeleniny) i jak správně namíchat směs na masové knedlíčky (v tomto případě z mletého vepřového, ale můžete zkusit i tradiční játrové). Ačkoliv celá příprava nějaký čas zabere (aby se vývar dostatečně dlouho táhl), recept to je jednoduchý. A přitom s ním uděláte radost všem u stolu! ️ Jaký druh vývaru je ten váš nejoblíbenější?


Suroviny:
· 4 × mrkev
· 4 × petržel
· 1 × cibule
· 2 × kedlubna
· ½ × celer
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· čerstvá petrželová nať
· 6 kuliček nové koření Kania
· 4 × bobkový list Kania
· 6 kuliček celý černý pepř Kania
· olivový olej Primadonna
· 1 kg mleté vepřové maso z plece
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 × vejce „M“
· 2 lžíce hladká mouka Belbake
· 2 lžíce strouhanka Belbake


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zeleninova-polevka-s-masovymi-knedlicky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

0:00 Úvod
0:10 Příprava vývaru
1:10 Příprava masových koulí
2:28 Vaření masových koupí ve vývaru
2:58 krájení zeleniny z vývaru
3:26 Ozdobení polévky
3:32 Servírování