Jak připravit SMAŽENÝ ŽLUTÝ KVĚTÁK?

Smažený květák v trojobalu je prostě klasika. Vylepšete si svůj smažený květák touto jednoduchou fintou! Do vody ve které se květák vaří přidejte navíc jednu ingredienci a je to! Když ke smaženému květáku uděláte studenou česnekovou omáčku, máte vyhráno. Květák můžete konzumovat s vařeným bramborem, nebo jen tak, namočený v omáčkách které máte rádi. Hodí se na párty stoly, protože je dobrý i za studena. Vyzkoušejte žlutý smažený květák! Je vynikající! Přeji Vám dobrou chuť. Brepta.

Seznam použitých ingrediencí

Květák
Sůl, pepř, kurkuma
Ocet a cukr
Hladká mouka
Vejce
Strouhanka
Olej na smažení
Zakysaná smetana
Olivový olej
Majonéza
Citron
Česnek
Pažitka

#Květák #Receptybezbrepty​ #Brepta

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbr...​
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezb...​
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbr...​
► TWITTER: https://twitter.com/RBrepty​
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!