Líný KIMCHI
Postup na tradiční korejské KIMCHI jsme Vám zjednodušili na 3 kroky.
1) Nakrájené zelí naložíte do soli dokud nezměkne.
2) Povaříte směs na liný KIMCHI s vodou dokud nezhoustne.
3) Propláchnuté zelí naložíte do směsi.
Konzumovatelný je to ihned, nebo necháte zkvasit cca 2 -3 dny při stálé pokojové teplotě :)
https://sonjh.cz/product/zaklad-na-kimchi-liny-kimchi-libovolne-mnozstvi-son-100-g/
1) Nakrájené zelí naložíte do soli dokud nezměkne.
2) Povaříte směs na liný KIMCHI s vodou dokud nezhoustne.
3) Propláchnuté zelí naložíte do směsi.
Konzumovatelný je to ihned, nebo necháte zkvasit cca 2 -3 dny při stálé pokojové teplotě :)
https://sonjh.cz/product/zaklad-na-kimchi-liny-kimchi-libovolne-mnozstvi-son-100-g/