Vepřová panenka sous-vide se salátem z ovoce a luštěnin - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Francouzská metoda vaření sous-vide znamená „pod tlakem“ a poskytuje úplně nový zážitek z masa. Jak na to, ukazuje ve svém video návodu šéfkuchař Roman Paulus, který připravil vepřovou panenku vařenou ve vakuu (tedy sous-vide) s lehkým letním salátkem. Zjistíte, jak správně maso marinovat i jak ho po vaření ještě orestovat v pánvi, aby se na něm vytvořila krásně křupavá kůrčička. Jako přílohu si pak připravíte salát se zeleninou, luštěninami, francouzským dresinkem ale také čerstvým ovocem. Už jste někdy sous-vide vyzkoušeli? Jak vám chutnalo?

Suroviny:
· 600 g vepřová panenka Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· čerstvý tymián
· 3 lžíce extra panenský olivový olej Primadonna
· 50 g máslo Pilos
· 400 g mix listových salátů
· 100 g směs obilovin a luštěnin Golden Sun
· 50 g mrkev
· 50 g červené zelí
· 100 g francouzský dresink
· 100 g sezónní ovoce (meloun, jahody)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/veprova-panenka-sous-vide-se-salatem-z-ovoce-a-lustenin

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:11 Příprava masa
2:38 Příprava salátu
3:17 Servírování