VEPŘOVÉ MASO NA ČERNÉM PIVU ALIAS PIVNÍ VRABCI, DUŠENÉ ZELÍ A KNEDLÍK!

Neuvěříte jak dobré může být vepřové maso marinované v černém pivu! Pivní vrabci vás nezklamou, navíc recept je jednoduchý a zvládne ho každý! V podstatě vývar nebo vodu nahradíte pivem, které dá pokrmu neuvěřitelnou chuť. Připravte si tuto českou pivovarskou dobrotu z vepřového masa u Vás doma! Přeji Vám dobrou chuť! Brepta.

U nás si teď můžete objednat to nejlepší litinové nádobí Skeppshult, které znáte z našich videí!

►►► Objednávejte zde: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Vepřové plecko
Česnek a cibule
Černé pivo
Sádlo
Kmín, pepř a sůl
Čerstvé zelí
Uzená slanina
Brambor
Ocet a cukr

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Ceskakuchyne #Veprovemaso #Receptybezbrepty

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!