Miniburgery s bramborovými chipsy a zeleninovým crudités - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Poslední večer roku si žádá speciální občerstvení. Připravíte-li pro své hosty miniburgery, stanete se nejoblíbenějšími hostiteli. Jako přílohu podávejte bramborové chipsy a zeleninové crudité podle Romana Pauluse.
Viz recept Romana na miniburgery s bramborovými chipsy a zeleninovým crudités a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/miniburgery-s-bramborovymi-chipsy-a-zeleninovym-crudites

Nákupní seznam
Domácí bulky
17 g droždí
35 g cukru krystal Castello
250 ml čerstvého mléka Pilos (3,5 % tuku)
250 g hladké mouky Castello
250 g polohrubé mouky Castello
3 vejce „M“
14 g soli s jódem Castello
65 g másla Pilos
Bramborové chipsy
400 g brambor
řepkový olej Promienna
keramický mlýnek se solí Kania
Burgery
100 g červené cibule
10 g cukru krystal Castello
chilli majonéza (4 žloutky, 1 citron (šťáva), 500 ml oleje, sůl, pepř, chilli pasta)
hořčicová majonéza (4 žloutky, 1 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice, 1 lžíce francouzské dijonské hořčice, sůl, pepř, citron (šťáva), 500 ml oleje)
400 g mletého hovězího masa Řezníkova čerstvá porce
keramický mlýnek s pepřem Kania
čerstvý listový špenát
3 – 4 kořeněné okurky Cornichons Freshona
4 plátky sýra Cheddar Mature Valley Spire
ledový salát
2 rajčata
4 plátky anglické slaniny Pikok
Zeleninové crudités
papriky
řapíkatý celer
mrkev
okurky
ředkvičky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe