Treska pečená v papilotě s rajčaty, fenyklem a bazalkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Už jste někdy pekli v papilotě? Pokud ještě ani nevíte, co to je, nemusíte se bát, že byste si museli pořizovat nějaké drahé kuchyňské vybavení. Vyrobit papilotu je jednoduché – stačí vám k tomu dva listy pečicího papíru a trocha vajíčka na jejich slepení. Díky tomu se jídlo během pečení nevysušuje a udržuje si tak čerstvou a šťavnatou chuť. Jak si upéct například tresku v papilotě, vám ukáže šéfkuchař Roman Paulus. Naučíte se pomocí jeho video návodu nejen papilotu vyrobit, ale také ji naplnit filetem z tresky, fenyklem, česnekem, olivami a cherry rajčátky. Po několika minutách v troubě na vás bude čekat lehký a lahodný oběd. Už jste někdy pečení v papilotě vyzkoušeli?

Suroviny:
200 g čerstvý fenykl
8 stroužky česnek
70 g černé olivy Sol&Mar
600 g filet z tresky
keramický mlýnek s pepřem Kania
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
1 hrst čerstvá bazalka
1 × bio citron (kůra)
100 ml bílé suché víno Soave
olivový olej ve spreji s chilli Sol&Mar
300 g cherry rajčata (mix barev)
1 × vejce „M“
600 g malé brambory
2 × francouzská bageta (případně bezlepková)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/treska-pecena-v-papilote-s-rajcaty-fenyklem-a-bazalkou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:13 Příprava hlavních surovin na papilotu
1:50 Zabalení
2:18 Předání na pečící plech a pečení v troubě
2:30 Vyndání z trouby a otevření papiloty
3:00 Příloha
3:11 Závěr