Šťavnatá vepřová pečeně s camembertem, jablky a ořechy - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Sladké a slané chutě dokáží ve vzájemné kombinaci vykouzlit poměrně zajímavý gurmánský zážitek. Přesně takový připravil i šéfkuchař Marcel Ihnačák ve svém receptu na plátky vepřové pečeně s camembertem, jablky a ořechy. Nejenom, že se naučíte připravit vepřové plátky na jablkách s plísňovým sýrem, ale také hravě zvládnete i přílohu v podobě bramborové kaše s bylinkami. Nakonec se ještě podíváte na jednoduchou omáčku z medu a citronové šťávy. A pak už stačí jen svolat všechny ke stolu! ️ Jakou nejzajímavější sladko-slanou kombinaci jste kdy vyzkoušeli?

Suroviny:
· 600 g brambory
· 110 g máslo Pilos
· 100 ml mléko Pilos
· 700 g vepřová pečeně bez kosti Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· olivový olej Primadonna
· 1 × jablko
· 1 hrst čerstvá bazalka
· 1 hrst čerstvá listová petržel
· 1 hrst mix ořechů Alesto
· 1 × camembert Pilos
· 1 lžíce med
· ½ × citron (šťáva)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/stavnata-veprova-pecene-s-camembertem-jablky-a-orechy

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava brambor
0:35 Příprava masa
1:10 Scedění brambor a příprava kaše
1:25 Opékání masa
1:50 Smíchání másla a brambor
2:01 Kontrola masa na pánvi
2:13 Přidání bylinek k bramborám
2:29 Dokončení masa na pánvi, přidání ořechů
2:49 Přidání camembertu k masu
3:13 Zapečení masa v troubě
3:19 Rozmixování brambor a příprava kaše s bylinkami
04:00 Vyndání masa z trouby
04:13 Příprava omáčky s medem a citrónem
04.39 Servírování